Du er her: NCUP.DK -> Hold for 4. NCUP 2012 for U9 Drenge
   

Hold for 4. NCUP 2012 for U9 Drenge

Vi er tæt 60 drenge på årgangen, som alle træner sammen – med fokus på stationstræning. Vi har i snit 9 trænere tilknyttet årgangen.

Vi træner 2 gange om ugen i sommerperioden (2 x 1,5 time) og det samme gør sig gældende om vinteren, hvor den ene gang er udendørs på kunstgræs.

Vi deltager typisk i DGI / DBU stævner – i alt fra a, b, c-rækken, samt i en del private turneringer og som noget nyt deltog vi i DBU’s Cool kids Cup.

I år er vi for første gang inviteret med i BSV’s NCUP og BSV04cup, og ser frem til nogle sjove og spændende kampe.

Allerød U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

Skjold Birkerøds 04-årgang udgøres af ca. 75 drenge med otte tilknyttede trænere og to holdledere med ansvaret for det administrative.

I foråret 2012 tilbyder vi tre ugentlige træningspas á 1.5 time, hvoraf de to er med fast struktur og tematisk stationstræning. I det sidste træningspas er hovedvægten lagt på det sociale, hvor spillerne har fælles aktiviteter (motorikøvelser, boldlege og spil) på tværs af skoletilknytning, engagement og fodboldkunnen.

Vi følger de anbefalede principper omkring aldersrelateret træning og HAK, og vi tror på, at spillere i denne alder lærer bedst ved selv at skulle træffe beslutninger. Til turneringer har spillerne på Birkerødhold derfor ikke faste roller/pladser bortset fra ”bagerste mand”.

Foruden NCUP har vi tilmeldt hold til både DGI’s og SBU’s turneringer på A, B og C niveau. Som noget nyt vil vi i foråret deltage i DGI’s 7-mandsturnering for at give nogle af spillerne en forsmag på, hvad der venter dem – herunder hvad begrebet kondition egentlig betyder. Og så er vi naturligvis også med i BSV04Cup med et hold i både A- og B-rækken.

Vi har deltaget i alle afholdte NCUP turneringer med en 3.-, 2.- og 1. plads til følge. Vi glæder os til igen at deltage i dette veltilrettelagte arrangement og dejligt, at der nu er endnu flere klubber, der har fået mulighed for at deltage.

Birkerød U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

BSV

I BSV træner der fire hold på årgang 2004. Holdene består af 12-16 drenge pr. hold og har to eller flere trænere tilknyttet. I forårssæsonen 2012 er der træning to gange om ugen og alle holdene træner på samme tid mandag og onsdag fra kl. 16.30 - 18.00. Holdene træner individuelt den første time af træningen, hvor der laves forskellige stationsøvelser. Den sidste halve time af træningen bruges til at spille kamp. Det er hensigten at spille kamp med de andre hold og lave en niveauopdeling i kampene.

Holdet, som deltager i NCUP, består af 8-10 drenge, der regelmæssigt kommer til træning. Holdet trænes af Peter og Thomas og hedder BSV04-1 i BSV regi. I vinteren 2012 deltog vi i private indendørsstævner, SBU A række og 3. NCUP. I foråret 2012 deltager vi i NCUP, SBU A række og de private stævner BSV04Cup, LøveCup og AB Cup.

BSV U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

I Farum er vi i alt 67 aktive spillere, hvoraf de 36 er tilknyttet afdeling Vest. Oprindeligt var der kun et '2004 Øst'-hold i Farum Boldklub, men da vi nåede over 40 spillere på holdet, delte vi os. Det er nogle år siden nu og siden dengang har trænerstaben i Vest, og knap halvdelen af spillerne, været de samme. 

Vi træner i vinterperioden 2 gange om ugen. Én gang indendørs og én gang udendørs på kunststofbane. Og i udendørs sæsonerne, træner vi to gange om ugen på to 5-mands baner ved Farum Park.

Både indendørs og udendørs, er træningen tilrettelagt med 15 minutters fælles opvarmning efterfulgt af stationstræning over 3 stationer, som alle ungerne kommer igennem.  Indholdet på stationerne varierer fra skudtræning til samspils- og motoriktræning med stiger, hække, kegler og andet udstyr.

De tre træningshold er siden sidste sommer blevet niveaudelt, således at alle får de udfordringer der passer til deres aktuelle teknisk- og motivationsmæssige niveau.  Her i forårs sæsonen spiller vi kun kamp hver 4 træning, for at sikre fokus på den enkeltes tekniske udvikling. Der er og også øvelser med fokus på spilforståelse, men i mere kontrolleret rammer end egentlige kampe 5 mod 5.

Vi foretager løbende evaluering af spillernes udvikling, som vi aktivt anvender i DBUs bobler princip, med en 25-50-25 fordeling, primært til stævner. I NCUP deltager vi fortrinsvis med de dygtigste spillere, men er således også opmærksomme på, at give plads til de spillere som er inden i en god udvikling.  En taktik som har medvirket til virkelig god udvikling for vores spillere men, som de der har været med de forgangne NCUP sæsoner kan bevidne, ikke så mange point i turneringerne. Vi tror dog på, at det på lang sigt vil give bedre resultater med en bredere trup, med mange dygtige spillere, end kun at fokusere ensidigt på de 10 dygtigste her og nu. Der kan let gå en spiller eller to fra holdet, og så er det godt med en stor talentmasse at tage af. Bemærk venligst, at dette ikke er ensbetydende med at vi ikke går efter at vinde hver eneste kamp, for det gør vi. Så sørg for, at give ungernes deres grøntsager og få dem tidligt i seng! J

Når vi ikke er til NCUP, så spiller vi primært SBU 5-mands. Sideløbende tilmelder vi os diverse autonome stævner rundt omkring i Nordsjælland. Gerne i de klubber der også deltager i NCUP. Farum Boldklubs ’Lagkagestævne’ Kr. Himmelfarts dag, er også fast på programmet hvert år, med hold i både A, B og C rækkerne.

Det totale aktivitetsniveau for spillerne kommer her i foråret til at ligge på gennemsnitligt 4,5 stævn per spiller over de næste 4 måneder, så der er rigeligt at se til for trænere og forældre.

Vi har været med i 3 sæsoner af NCUP, både ude og inde, og syntes det er et af de absolut bedste stævner. Både mht. tilrettelæggelse, hjemmeside, afvikling og engagement fra de deltagende hold og ikke mindst arrangørerne, med Jesper  i front. Tak for det store engagement.

Vi glæder os til at spille mod et udvidet felt, og håber på masser af lærerige udfordringer til vores spillere.

Farum U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012
Helsinge U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

I helsinge årgang 2004 er vi ca 25 drenge og 1 pige. Vi træner 2 gange om ugen i 1½ time. Træningen er en blanding af individuel træning med fokus på bevægelser,  teknik øvelser med 2, 3 eller 4 mand.  Dette er primært spark , afleveringer og tæmninger.

Endelig træning af samspil typisk, 3-6 sammen i gruppe .

Spillerene er ikke delt i niveau , men alle øvelser laves sammen af  spillere på samme niveau, der deles fra gang til gang ved hver træning.

Vi daltager i turnering på 3 nivauer, A holdet spiller NCUP , BSV cup samt mod andre lokale A hold. Endelig prøver de 7 mands et par gange her i foråret.

B holdet spiller primært SBU B rækker. Endelig spiller C holdet SBU stævner samt lokale arrangeret bredde stævner. 

Hornbæks U8 består af 17 spiller og 3 træner. Vi træner 2 gange om ugen i sommer halvåret og 1 gang om vinteren indedørs. 

Vi træner normalt forskellige tekniske øvelser såsom finter og førstegangs afleveringer. Vi lægger meget vægt på at drengene lærer at spille sammen. 

Holdet træner samlet, men vi prøver så vidt muligt at finde stævner som passer til de forskellige spillers nuværende niveau.

Vi har deltaget i DGI over vinteren samt nogle private turneringer. Før sommerferien skal Hornbæk bl.a. deltage i  BSV04Cup samt SBU og nogle private turneringer.

Til  NCup tager vi de mest øvede drenge fra Hornbæk med. :)

Hornbæk U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

Vi er omkring 60 drenge på årgangen, og træner opdelt så vi har omkring 25 drenge i A- og B- i den normale træningstrup. Nogen gange har vi også fælles træning på årgangen.

Vi har deltaget i DGI a-rækken indendørs i vinter og her til foråret deltager vi i DGI, NCUP, Champions Liga plus i SBU. Vi har tidligere haft 2 hold i A-rækken, men vi melder os nu til i flere turneringer og blander på tværs af vores mest øvede drenge.

Derudover er vi med i BSV04Cup, Løvecup og AB Cup.

Vi træner 2 gange 1.5 timer plus kampe, og vi er omkring 6 trænere på skift med drengene.

Vi glæder os til at spille NCUP igen.

Hørsholm U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

Virum-Sorgenfri Boldklub's årgang 2004 består af ca. 35 spillere. Vi træner to gange om ugen i sommersæsonen og en gang om ugen indendørs i vintersæsonen. Desuden har vi i vintersæsonen som noget nyt trænet på en nyopført street-bane.

Vi følger generelt DBU's retningslinier for aldersrelateret træning, og har ikke niveaudelt træningen. Kun til stævner, der er delt i A, B og C niveau tilpasser vi holdene. Vi deltager generelt i SBU's turneringer og har som noget nyt i år ligeledes tilmeldt os BSV's NCUP og deltager ligeledes i BSV04Cup.

Der er knyttet to trænere til holdet sammen med en række holdledere.

Vi ser frem til nogle sjove og spændende kampe i NCUP!

Virum U8 årgang 2004 holdet til opstarten af NCUP 2012

Hold

BSV

Partners

Få en gratis hjemmeside til dit stævne
Køb smykker, ure og hairextension
Massage mod stress og spændinger

Opretstaevner.dk stævner

bsv04cup.dk
cl2004.dk
cl2005.dk

Tidligere stævner

NCUP 2011 for U7 Drenge
2. NCUP 2011 for U8 Drenge
3. NCUP 2011 - 2012